Dedi screenshot 0

Age ratingPEGI-3
RincianUlasanVersiInfo

Deskripsi Dedi

DEDİ Güvenli Haberleşme Uygulaması, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen ÜCRETSİZ bir mesajlaşma uygulamasıdır. Dedi, aileniz ve arkadaşlarınıza mesaj alıp göndermenizi sağlamak için telefonunuzun İnternet bağlantısını veya varsa Wi-Fi kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve konum gönderip alabilmek için SMS'ten Dedi’ye geçiş yapın.

Neden Dedi Kullanmalısınız?

★ DEDİ ÜCRETSİZDİR ★

DEDİ, arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun internet bağlantısını veya varsa Wi-Fi kullanır. DEDİ tamamen ücretsizdir.

★ ÜCRETSİZ HD GÖRÜNTÜLÜ ARAMA ★

Dünya’nın herhangi bir yerinden, ailenizi ve arkadaşlarınızı ücretsiz sesli arayabilir ya da canlı görüşme yapabilirsiniz. Üstelik yurt içi ya da yurt dışı tüm görüşmeleriniz HD kalitesinde!

★ DEDİ KAYBOLAN MESAJLAR ★

Ayrıca bir sohbet içerisinde "Kaybolan Mesajlar" özelliğini aktif hale getirdiğinizde, gönderdiğiniz mesajın karşı taraf okuduktan belli bir zaman sonra silinmesini sağlayabilirsiniz.

★ DEDİ KAYITLARINIZI ASLA TUTMAZ, HER ŞEY ŞİFRELENİYOR! ★

DEDİ özel teknolojisi ile hiçbir şekilde yazışma ve görüşme kayıtlarınızı herhangi bir yerde tutmaz. Diğer haberleşme uygulamalarından ayıran en önemli özelliğidir.

★ UÇTAN UCA ŞİFRELİ, GÜVENLİ HABERLEŞME★

Tüm sesli ve görüntülü aramalarınız, dosya paylaşımlarınız, kısacası uygulama içinde gerçekleşen her şey üst düzey güvenlik protokolleriyle uçtan uca şifreleniyor.

★ GRUP SOHBETLERİ ★

Dedi Gruplar'da kişi limiti yoktur. Dilediğiniz kadar arkadaşınızı grubunuza ekleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle grup sohbetlerinin tadını çıkarabilir, böylece ailenizle ve arkadaşlarınızla kolayca haberleşebilirsiniz. Dilerseniz çalışma grupları da oluşturabilirsiniz.

★ VE ÇOK DAHA FAZLASI ★

Konumunuzu paylaşın, notlarınızı kaydedin, çeviri servislerimizi kullanın, bildirimleri ayarlayın, tek seferde birçok kişiye toplu mesaj gönderin ve çok daha fazlasını yapın!

* Veri kullanım ücretine tabi olabileceğinden bir veri planı kullanmanızı veya Wi-Fi’a bağlanmanızı öneririz.

---------------------------------------------------------

Sizden görüş almak bizi her zaman mutlu eder! Eğer bir öneriniz, sorunuz veya merak ettiğiniz konu varsa lütfen bize e-posta ile ulaşın:

dedidestek@btider.org.tr

Ve bizi sosyal medyada takip edin:

---------------------------------------------------------

Aplikasi Komunikasi Aman DEDİ adalah aplikasi pengiriman pesan GRATIS yang dapat digunakan pada Android dan smartphone lainnya. Yang mengatakan, itu menggunakan koneksi internet ponsel Anda atau Wi-Fi, jika tersedia, untuk memungkinkan Anda mengirim dan menerima pesan ke keluarga dan teman-teman Anda. Beralih dari SMS ke Dedi untuk mengirim dan menerima pesan, panggilan suara, foto, video, dokumen, dan lokasi.

Mengapa Anda Harus Menggunakannya?

★ SAID GRATIS ★

DEDI menggunakan koneksi internet ponsel Anda atau Wi-Fi jika Anda bisa, sehingga Anda dapat mengirim pesan atau menelepon dengan teman dan keluarga Anda. SAID sepenuhnya gratis.

★ PANGGILAN VIDEO HD GRATIS ★

Anda dapat menelepon keluarga dan teman-teman Anda secara gratis atau melakukan panggilan langsung dari mana saja di dunia. Selain itu, semua panggilan domestik atau internasional Anda dalam kualitas HD!

★ PESAN SAID SAID ★

Selain itu, ketika Anda mengaktifkan fitur "Pesan Hilang" dalam obrolan, Anda dapat menghapus pesan yang Anda kirim setelah waktu tertentu setelah pihak lain membacanya.

★ JANGAN PERNAH MENJAGA RECORDS ANDA, SEGALA SESUATU DIPERLUKAN! ★

Dengan teknologi khusus, DEDI tidak menyimpan catatan korespondensi dan wawancara Anda di mana pun. Ini adalah fitur paling penting yang membedakannya dari aplikasi komunikasi lainnya.

★ PASSWORD END-TO-END, KOMUNIKASI AMAN ★

Singkatnya, semua panggilan suara dan video, berbagi file, semua yang terjadi dalam aplikasi dienkripsi ujung-ke-ujung dengan protokol keamanan tingkat tinggi.

★ obrolan kelompok ★

Tidak ada batasan orang di Grup Said. Anda dapat menambahkan sebanyak mungkin teman ke grup Anda sesuai keinginan. Anda dapat menikmati obrolan grup dengan orang yang Anda cintai, sehingga Anda dapat dengan mudah berkomunikasi dengan keluarga dan teman. Anda juga dapat membuat grup kerja.

★ DAN BANYAK LAGI ★

Bagikan lokasi Anda, simpan catatan Anda, gunakan layanan terjemahan kami, buat pemberitahuan, kirim pesan massal ke banyak orang sekaligus dan banyak lagi!

* Kami sarankan menggunakan paket data atau menghubungkan ke Wi-Fi, karena mungkin dikenakan biaya penggunaan data.

-------------------------------------------------- -------

Mendapatkan umpan balik dari Anda selalu membuat kami senang! Jika Anda memiliki saran, pertanyaan, atau pertanyaan, silakan hubungi kami melalui email:

dedidestek@btider.org.t adalah

Dan ikuti kami di media sosial:

-------------------------------------------------- -------

Dedi - Versi 1.74.37

(11-01-2023)
Versi lain
Apa yang baru- Tespit edilen hatalar giderildi.- Bazı cihazlarda yaşanan kamera problemi giderildi.- Bildirim sesi problemi giderildi.- Uygulama içinden video çekme özelliği eklendi.- Görüntülü arama özelliğine kalite seçimi eklendi.- Arayüz üzerinde düzeltmeler yapıldı.- "Son Görülme" özelliği eklendi.- "Görüntülü ve sesli arama özellikleri ayrıldı.- Mesajları sağa kaydırarak cevapla özelliği eklendi.

Belum ada ulasan atau penilaian! Untuk meninggalkan ulasan pertama,

1 Reviews
Info Trust Icon
Aplikasi Bagus TerjaminAplikasi ini sudah lolos uji keamanan terhadap virus, malware dan serangan jahat lainnya dan tidak mengandung ancaman apa pun.

Dedi - Informasi APK

Versi APK: 1.74.37Paket: org.btider.dediapp
Kompatibilitas Android: 7.0+ (Nougat)
Pengembang:BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İNTERNET GÜVENLİĞİ DERNEĞİKebijakan Privasi:http://www.dedi.link/politika.htmlIzin:59